Lav – Besplatne pivske ture

Lav

Tokom juna meseca LAV vas vodi na besplatne PIVSKE izlete

U okviru kampanje 125 godina LAVOVSKOG truda ZA LAVOVSKI užitak, LAV pivo obradovaće svoje verne potrošače. Tokom juna meseca LAV vas vodi na besplatne PIVSKE izlete na kojima ćete uživati u degustaciji LAV piva.

LAV poziva svoje najbrže fanove na besplatne izlete specijalno organizovane za sve prave ljubitelje piva. Program izleta obuhvata posetu proizvodnim postrojenjima pivare Carlsberg Srbija u Čelarevu gde ćete iz prve ruke saznati kako se ječam, hmelj, voda i kvasac pretvaraju u LAV i kako se pivo flašira i skladišti. Nakon toga, vodimo vas u Muzej piva u kome ćete uživati u degustaciji piva i od pivskih eksperata naučiti kako se pivo pravilno toči i služi. U muzeju ćete imati prilike da čujete nešto više o istoriji jedne od najčuvenijih srpskih porodica XIX i XX veka, porodice Lazara Dunđerskog, osnivača pivare u Čelarevu, pa ćemo tom prilikom posetiti i dvorac Dunđerski koji se nalazi nadomak fabrike.

Autobuski prevoz do pivare u Čelarevu biće organizovan iz Novog Sada, Zrenjanina i Beograda, a broj prijavljenih je ograničen, zato obezbedite svoje mesto za ovu nezaboravnu LAV avanturu na vreme!

Prijave se vrše radnim danima, slanjem mejla na adresu pr@newmoment.com ili putem LAV facebook stranice, nakon čega će vodiči kontaktirati sve prijavljene. Poseta pivari traje 2 sata.


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

Problem retrieving data from Twitter

Šta mislite o ovom tekstu?