Lav pivo

Lav pivo

Pivopedija: Lav pivo

Naziv: Lav pivo
Proizvođač: Carlsberg Srbija
Zemlja: Srbija
Alkohol: 5%
Količina: 0,3l, 0,4l 0,5l, 1l, 2l

LAV pivo je tradicionalno pivo vrhunskog kvaliteta i najpoznatiji brend proizvodnog portfolia Carlsberg Srbije.

LAV pivo je svetlo Pilsner pivo punog ukusa, karakteristične prijatne arome i izbalansirane gorčine. Sadrži 5% alkohola i 11,44% ekstrakta. Poznat po inovativnom i praktičnom pakovanju, atraktivnom dizajnu i konstantnim unapređenjem ambalaže uz potvrđen kvalitet, Lav pivo namenjeno je potrošačima koje karakteriše ponos, iskrenost i samopouzdanje. Sinonim je za snažnu osobu koja u svakom trenutku zna šta želi i kako da nađe način da to ostvari. Neprekidna inovativnost i usavršavanje doveli su do lansiranja unapređenog Lav-a, u novoj ambalaži i sistemom otvaranja prilagođenom savremenim trendovima i potrebama ljubitelja brenda LAV.

LAV pivo je dobitnik zlatne medalje za vrhunski kvalitet u izboru nezavisnog međunarodnog instituta “Monde Selection” za 2006. godinu. Pored toga, 2007. godine, LAV brend je uvršten u “Superbrands Bible”, izborom za jednog od najboljih brendova Srbije.
LAV pivo se može naći u nepovratnim staklenim bocama od 0.33l i 0.4l povratnim bocama od 0.5l, limenkama od 0.5l, kao i PET ambalaži od 1l i 2l. Pored toga, Lav pivo se može naći i u burićima od 30l i 50l, kao i u DM pakovanjima.a

Šta mislite o ovom tekstu?