Lav pivo

Lav pivo

Pivopedija: Lav pivo

Naziv: Lav pivo
Proizvo─Ĺa─Ź: Carlsberg Srbija
Zemlja: Srbija
Alkohol: 5%
Koli─Źina: 0,3l, 0,4l 0,5l, 1l, 2l

LAV pivo je tradicionalno pivo vrhunskog kvaliteta i najpoznatiji brend proizvodnog portfolia Carlsberg Srbije.

LAV pivo je svetlo Pilsner pivo punog ukusa, karakteristi─Źne prijatne arome i izbalansirane gor─Źine. Sadr┼żi 5% alkohola i 11,44% ekstrakta. Poznat po inovativnom i prakti─Źnom pakovanju, atraktivnom dizajnu i konstantnim unapre─Ĺenjem ambala┼że uz potvr─Ĺen kvalitet, Lav pivo namenjeno je potro┼ía─Źima koje karakteri┼íe ponos, iskrenost i samopouzdanje. Sinonim je za sna┼żnu osobu koja u svakom trenutku zna ┼íta ┼żeli i kako da na─Ĺe na─Źin da to ostvari. Neprekidna inovativnost i usavr┼íavanje doveli su do lansiranja unapre─Ĺenog Lav-a, u novoj ambala┼żi i sistemom otvaranja prilago─Ĺenom savremenim trendovima i potrebama ljubitelja brenda LAV.

LAV pivo je dobitnik zlatne medalje za vrhunski kvalitet u izboru nezavisnog me─Ĺunarodnog instituta ÔÇťMonde SelectionÔÇŁ za 2006. godinu. Pored toga, 2007. godine, LAV brend je uvr┼íten u ÔÇťSuperbrands BibleÔÇŁ, izborom za jednog od najboljih brendova Srbije.
LAV pivo se mo┼że na─çi u nepovratnim staklenim bocama od 0.33l i 0.4l povratnim bocama od 0.5l, limenkama od 0.5l, kao i PET ambala┼żi od 1l i 2l. Pored toga, Lav pivo se mo┼że na─çi i u buri─çima od 30l i 50l, kao i u DM pakovanjima.a

Šta mislite o ovom tekstu?