Tuborg Open – jedan bit za ceo svet

Tuborg Open

Tuborg i Universal Music Serbia predstavljaju Tuborg Open

Beograd, 6. jun 2017. godine – Brend Tuborg ovog leta donosi jedinstvenu i uzbudljivu muzičku kampanju pod nazivom Tuborg Open koju čini globalna saradnja sa svetski poznatim sastavom Major Lazer i Tuborg bit koji su oni kreirali.

Cilj Tuborg Open kampanje je da poveže ljubitelje različitih muzičkih pravaca širom sveta jedinstvenim Tuborg bitom.

Više desetina izvođača širom sveta dobiće jedinstvenu priliku da, svako u svom stilu i muzičkom pravcu, iskoristi Tuborg bit i pretvori ga u nove lokalne, a možda i svetske, hitove. Tuborg Open je putovanje u svet koji se krije iza jednog bita!

„Lansiranjem kampanje Tuborg Open i kreiranjem Tuborg bita, ističemo istraživački duh našeg brenda. Major Laer, jedan od najpoznatijih sastava muzičkih producenata na svetu, bio je naš idealan partner u ovom kreativnom procesu. Oni su čuveni po spajanju različitih kultura, žanrova i umetnika, što u potpunosti odražava sve čime se naš brend bavi već decenijama,” rekao je Ashvin George, Globalni marketing menadžer brenda Tuborg.

Širom Zapadnog Balkana (Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina), projekat Tuborg Open se realizuje u saradnji sa kompanijom Universal Music Group & Brands, kćerkom Universal Music Group, roditeljskom kompanijom izdavačke kuće Universal Music Serbia. U ulozi producenta i ambasadora projekta biće Wikluh Sky koji će, zajedno sa izabranim izvođačima, stvoriti regionalni hit u tri različita muzička žanra – Hip-Hop, Pop i Rock, koristeći jedinstveni Tuborg bit.

Predstavnici Hip-Hop zvuka su Who See iz Crne Gore i Frenkie iz Bosne i Hercegovine. Pop beat je pripao mladoj zvezdi u usponu – Sari Jo dok će Đorđe Miljenović a.k.a. Wikluh Sky sa svojim novim bendom preuzeti Alternative Rock beat.

Tuborg Open kampanju pratiće niz interesantnih sadržaja, behind the scenes sa snimanja, webizodes sa prijateljima projekta, aktivacije, nagrade, i kao najvažnije, premijeratri regionalne Tuborg bit muzičke numere tokom juna meseca!

O sastavu Major Lazer
Major Lazer je super grupa koju čine Diplo, Jillionaire i Walshy Fire, a koja predstavlja jednu od najaktuelnijih elektronskih dance sastava na svetu koji godinama u nazad osvajaju liste singlova širom planete. Uticaje pronalaze u različitim muzičkim stilovima – Reggae, Dancehall, Reggaeton i Moombahton su samo neki od njih.

O Universal Music Srbija
Universal Music Serbia posluje širom Zapadnog Balkana i deo je Universal Music Group (UMG). UMG je svetski lider u muzičkoj industriji, sa širokim spektrom poslova vezanih za snimljenu muziku, muzičko izdavaštvo, merchandising i audio-vizuelni sadržaj u više od 60 zemalja. Posedujući najbogatiji katalog snimaka i pesama iz svakog muzičkog žanra, UMG prepoznaje i promoviše izvođače i producente, i distribuira kritički najpriznatiju i komercijalno najuspešniju muziku na svetu. Posvećen umetnosti, inovacijama i preduzetništvu, UMG je dom za stvaranje servisa, platformi i biznis modela kojima se povećavaju umetničke i komercijalne prilike za naše izvođače i kojima se stvara novo iskustvo za fanove. Universal Music Group je deo kompanije Vivendi.

Šta mislite o ovom tekstu?